KOCAELİ / KARTEPE - Eşme Ortaokulu

Etiket Sonuçları: eşme

Ock

Okulumuzda Uzman Psikolog Nazlıcan Aydın Yokuş tarafından velilerimiz için seminer etkinliği gerçekleştirilecektir.Katılımlarınızı bekliyoruz. Seminer sonrasında velilerimiz öğrencilerimizin ders durumuyla ilgili öğretmenlerimizle görüşebilecektir.

Ara

Öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mine KOCAMAN'ın  eşliğinde Orhan Camisi, Nikomedia döneminden kalan şehir surlarının görülebildiği Karaburç, Akçakoca Meydanı, Akçakoca Dere Camisi, Elbeyoğlu Konağı, sivil mimarlığın zengin örnekleri ile anıtsal tescilli yapı Süleyman Paşa Hamamı, Tarihi Kapanca Sokak, Kasr-ı Hümayun, Atatürk, Redif ve Etnografya müzeleri, Saat Kulesi, İmaret, Fevziye (Mehmet Bey) ve Yenicuma (Pertev Mehmed Paşa) camileri gibi önemli yapı örneklerinin bulunduğu rotayı büyük bir keyifle tamamladı.

Ara

Seçtikleri roman kahramanlarının kostümlerini giyerek bu roman kahramanlarını öğrencilere ve öğretmenlerine tanıttılar. Edebiyat ve sanat konusundaki bilgilerini paylaşan öğrencilerimiz, yaptıkları sunumlarla kişisel becerilerini de geliştirme fırsatı buldular. Araba Sevdası'ndan, Küçük Prens'e Oz büyücüsü'nden Romeo ve Juliet'e birçok roman kahramanıyla tanışan öğrencilerimiz gerçekleşen etkinlikte kitaplarla olan bağlarını güçlendirdiler. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte rengarenk bir gün yaşandı. Bu etkinliğin hazırlanıp sunulmasında büyük emek veren Türkçe Öğretmenimiz Reyhan Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Ara

5-A Sınıfı öğrencilerimiz Türkçe dersi daha kapsamında okulumuzun bahçesinde masal anlatım etkinliği gerçekleştirilmiştir. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Reyhan Yılmaz tarafından kostümlü performans sergilenmiştir.

Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Okul Aile Birliği Toplantısı 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Okul Aile Birliği Yönetmeliği 9. Maddesinde belirtlien toplantı karar yeter sayısına ulaşılamamıştır. Bu sebeple ilgili madde uyarınca Okul Aile birliği toplantımız 4 Aralık 2023 tarihinde saat 15.00'te Okul toplantı salonumuzda gerçekleştirilecektir.