KOCAELİ / KARTEPE - Eşme Ortaokulu

Orhan KAYA - Okul Müdürü

Temel Eğitim ve Ortaöğretim kademelerindeki eğitimini Hatay/Antakya´da tamamladı. 2006 yılında Antakya Lisesi´nden, 2010 yılında Balıkesir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2020 yılında Kocaeli Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı´nda yüksek lisans derslerini tamamlamış olup tez çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Eğitim Bilimleri’nin Ölçme ve Değerlendirme ile Program Geliştirme alanlarında yazmış olduğu kitapları bulunmaktadır.

Orhan KAYA, meslek hayatına MEB bünyesinde öğretmen olarak başladı. Dokuz yıl öğretmenlik yaptıktan sonra sırasıyla; müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Okulumuzdaki görevine 30 Ekim 2023 tarihinde başlamıştır.

Evli ve bir çocuk babasıdır.